Can Juliana, un espai amb tradició d’oci, esport, aventura i natura des del 2007, ha proporcionat al llarg de tota la seva trajectòria un servei únic amb què famílies, escoles, empreses i amics han pogut gaudir en plena natura mediterrània. Com a petita empresa aposta per posar el seu granet de sorra en el marc educatiu tant en continguts com en valors.

Can Juliana es troba al peu de la Mola, a la zona del pre-parc natural de Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac. Molt a prop de grans poblacions com Sabadell i Terrassa, però prou allunyada com per gaudir d’un entorn privilegiat. A 20km de Barcelona, a Castellar del Vallès.

Les paraules de Joan Arús

“He viscut una tarda de maig a la masia;
L’aire era fresc encara de la pluja recent;
El verd de les quintanes era tendre i lluent;
Bosc amunt, la ginesta, or florit, resplendia.”

Vers del poema “Musa rústica”

Història

L’any 2006 comencem la restauració de la masia Can Juliana. Un any després, el dia 11 de març de 2007, obrim les portes del centre d’oci, esport i aventura Can Juliana, un espai per gaudir de la natura amb la família i els amics.

El nostre plantejament és oferir un espai on es puguin desenvolupar activitats de lleure, culturals i esportives, emmarcades en l’àmbit del món rural i on el principal centre d’interès és la natura. Volem oferir la possibilitat de fer de la vostra sortida una experiència inoblidable. Per aquesta raó, proposem activitats al medi natural que faran les delícies dels infants i dels adults. Festes i gimcanes programades per a grans i petits, activitats per a empreses, paintball, parc aventura, tir amb arc, aventura al bosc o lloguer de les diferents instal·lacions, són un clar exponent de les possibilitats que té un indret com Can Juliana.

Crear un clima de col·laboració i convivència que afavoreixi el creixement i la valoració, tant personal com dels altres, esdevé un punt molt important en el nostre ideari. Volem potenciar el treball de les relacions humanes a partir del desenvolupament de les seves capacitats, l’autonomia i la responsabilitat. Volem treballar la sensibilització mediambiental per fer que tothom gaudeixi de l’entorn, però sent conscient de la importància de preservar-lo.

Tot plegat en un marc privilegiat i on, a més, podreu gaudir d’una àrea picnic amb càtering per grups, que resulta el complement ideal per no haver de desplaçar-se en cap moment de la masia.

El nostre principal objeciu es que gaudeixis
de les nostres activitats 

El nostre equip

PURI BELMONTE
PURI BELMONTE
Codirectora de Can Juliana Centre d’Oci
GERMAN LIGERO
GERMAN LIGERO
Codirector de Can Juliana Centre d’Oci
GERMAN LIGERO
GERMAN LIGERO
Codirector de Can Juliana Centre d’Oci
0/5 (0 Reviews)