Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras dolor velit, tincidunt nec erat vel, euismod faucibus sem. Integer aliquet arcu et diam bibendum lobortis. Aenean id enim tempor, iaculis dolor ut, pulvinar est. Mauris a massa non odio efficitur vehicula. Morbi id tristique ligula, ac pharetra velit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.!


Festa del “Follet”

El follet Trapella ha fet una de les seves i ha escampat totes les pedres màgiques pel bosc. Ara, el follet Rialler està trist perquè totes les plantes i animalons del bosc estan desorientats. Amb l’ajuda de tots hauran de buscar les pedres màgiques, agrupar-les al mig del bosc i cantar la cançó que els retornarà el poder del bosc.
EDAT MÍNIMAde 4 a 8 anys
DURADA2,5 hores
GRUP+12persones
PREU16€

Festa del “Pirata”

“Fa molts i molts anys, quan el riu Ripoll portava tanta aigua que s’hi podia navegar, un vaixell pirata va naufragar a les terres de Can Juliana. Hi anava un capità pirata que va quedar-se sense els seus camarades! Ell creu que van escapar-se perquè volien trobar sense ell… Després de tant de temps, el capità s’ha tornat una mica despistat i necessita l’ajuda d’un grup de nens per econvertir-los en la seva nova tripulació!”.
EDAT MÍNIMAde 4 a 8 anys
DURADA2,5 hores
GRUP+12persones
PREU16€

Festa del “Explorador”

“Hi havia una vegada, un explorador que estava cansat de buscar tresors per tot el món. Només ell coneixia els més gran dels secrets… a Can Juliana hi havia un tresor mai descobert! L’AJUDEM A TROBAR-LO??”
Així comença la història dels exploradors… Amb l’ajuda del protagonista del dia i de tots els seus amics, que es convertiran en autèntics explorador per trobar un tresor. Caminaran pel mig del bosc i es trobaran rastres de senglars, descobriran la cova de l’ós i, el més important, s’ho passaran d’allò més bé i celebraran unes Festes d’aniversari inoblidables! A més, acabaran trobant un tresor amb sorpresa per a tots!
EDAT MÍNIMAde 4 a 8 anys
DURADA2,5 hores
GRUP+12persones
PREU16€

FORMULARI DE RESERVA

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per formalitzar la reserva.

SELECCIONA LES ACTIVITATS QUE VULGUEU RESERVAR:
Activitat nº 1:
Afegir més activitats
Activitat nº 2:
Afegir més activitats
Activitat nº 3:
Afegir més activitats
Activitat nº 4:
Afegir més activitats
Activitat nº 5: