Festa del “Follet”

El follet Trapella ha fet una de les seves i ha escampat totes les pedres màgiques pel bosc. Ara, el follet Rialler està trist perquè totes les plantes i animalons del bosc estan desorientats. Amb l’ajuda de tots hauran de buscar les pedres màgiques, agrupar-les al mig del bosc i cantar la cançó que els retornarà el poder del bosc.
EDAT MÍNIMAde 4 a 8 anys
DURADA2,5 hores
GRUP+12persones
PREU16€

Festa del “Pirata”

“Fa molts i molts anys, quan el riu Ripoll portava tanta aigua que s’hi podia navegar, un vaixell pirata va naufragar a les terres de Can Juliana. Hi anava un capità pirata que va quedar-se sense els seus camarades! Ell creu que van escapar-se perquè volien trobar sense ell… Després de tant de temps, el capità s’ha tornat una mica despistat i necessita l’ajuda d’un grup de nens per econvertir-los en la seva nova tripulació!”.
EDAT MÍNIMAde 4 a 8 anys
DURADA2,5 hores
GRUP+12persones
PREU16€

Festa del “Explorador”

“Hi havia una vegada, un explorador que estava cansat de buscar tresors per tot el món. Només ell coneixia els més gran dels secrets… a Can Juliana hi havia un tresor mai descobert! L’AJUDEM A TROBAR-LO??”
Així comença la història dels exploradors… Amb l’ajuda del protagonista del dia i de tots els seus amics, que es convertiran en autèntics explorador per trobar un tresor. Caminaran pel mig del bosc i es trobaran rastres de senglars, descobriran la cova de l’ós i, el més important, s’ho passaran d’allò més bé i celebraran unes Festes d’aniversari inoblidables! A més, acabaran trobant un tresor amb sorpresa per a tots!
EDAT MÍNIMAde 4 a 8 anys
DURADA2,5 hores
GRUP+12persones
PREU16€

Servei Bar-restaurant

Queda't a dinar!
Aprofita el nostre servei de bar-restaurant i completa el dia quedant-te a dinar, fent un vermut o un pica pica. Podràs prendre un refresc acompanyat d’un bon menú en una de les nostres terrasses amb unes vistes privilegiades. Disposem de menús adaptat per a grups, amb carns a la brasa, amanides, pizzes, torrades, embotits, entre d’altres. Tota la carta es cuina amb molta cura a la brassa i al forn de llenya de Can Juliana.
Veure preus
No s’admet menjar i begudes aliens al nostre establiment
No s’admeten animals

FORMULARI DE RESERVA

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per formalitzar la reserva.

  SELECCIONA LES ACTIVITATS QUE VULGUEU RESERVAR:
  Activitat nº 1:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 2:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 3:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 4:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 5: