Continguts i valors per el

Sector Educatiu

Les nostres activitats lúdiques estan totes encarades a valorar i gaudir de la natura. En uns paratges molt verds oferim tota mena activitats lúdiques i esportives adaptades a totes les edats. Moltes de les activitats es poden combinar a mida de la sortida que us vagi millor.

DESCARREGA EL CATÀLEG

Descobreix les nostres propostes

AVENTURA AL BOSC

CIRCUIT AVENTURA + LABERINT MULTI JOCS

superant proves entre arbre i arbre els infants gaudiran d’una activitat diferent on experimentaran noves sensacions, perdran la por i desenvoluparan les seves habilitats psicomotores. Una de les activitats lúdiques estrelles de Can Juliana, molt recomanable! (Hi ha diferents circuits segons l’edat dels participant)

Durant la història tots els laberints han sigut un gran repte per qui hi entrava. Reproduint a petita escala aquests reptes hem construït un espai en mig del bosc on els infants han de trobar diferents proves repartides pel laberint i superar-les en un ordre prèviament establert. Un cop totes les proves superades hauran de trobar la sortida per finalitzar l’activitat.

ORIENTACIÓ

Posant el pràctica tots els coneixements d’orientació i el funcionament del mapa i la brúixola, els participants hauran de trobar les diferents fites distribuïdes pels voltants de la masia. Aquesta activitat es pot dur a terme com a cursa o simulació de cursa real.

TIR AMB ARC

El tir amb arc és una de les activitats complementaries que es pot afegir a qualsevol de les anteriors d’aventura per acabar de tenir una jornada rodona i variada. És una activitat molt agradable i en la qual es treballa la paciència, tranquil·litat i la punteria. No tan sols es tracta de clavar la fletxa al mig de la diana sinó de saber mantenir la calma necessària per ser el més constant possible.

PAINTBALL

Infatil – Adult

Un joc perfecte per desenvolupar el treball en equip i la cooperació. Posant en evidència el caràcter competitiu dels infants és una bona ocasió per treballar el respecte pels companys i companyes i aprendre a passar-ho bé independentment de guanyar o perdre, sempre posant èmfasi en valors humans.

ANIMACIÓ INFANTIL

EL FOLLET TRAPELLA

Per als més petits de tots a Can Juliana tenim un follet molt divertit que ens ensenyarà els secrets del bosc tot buscant les pedres màgiques per recuperar el poder de la primavera. Aquesta activitat va combinada amb un taller de planter que després cada infant s’emportarà a casa.

TROBEM EL TRESOR AMB L’EXPLORADOR

Tot desxifrant unes pistes que anirem trobant pel bosc, els infants hauran de trobar el tresor de Can Juliana amb l’ajuda del nostre explorador.

GIMCANES BOGES

Gimcana Tira-Xines Cooperativa

Inspirada amb el famós joc “Angry birds”, l’activitat del tira xines és una excel·lent manera per treballar la punteria tot passant una bona estona rient entre companys i companyes. A més, per complementar-la també es durant a terme jocs i activitats de caràcter cooperatiu com carreres de sacs gegants entre moltes d’altres, esquis cooperatius, transvasament de pilotes…

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

× How can I help you?