Continguts i valors per el

Sector Educatiu

Can juliana ofereix a totes aquelles escoles que vulguin treballar continguts curriculars a les aules de manera diferent, un servei d’activitats a l’escola. Fins ara hem portat a terme diferents projectes amb un contingut concret però tenim un servei a la carta. Digueu què és allò que voleu treballar i us fem una activitat divertida, didàctica i diferent per venir a l’aula i gaudir d’una sessió nova i exclusiva.

Durada del taller/activitat: 1 hora per grup classe (el temps pot variar en funció de les necessitats de l’escola)

DESCARREGA EL CATÀLEG

Descobreix les nostres propostes

RECICLATGE

El reciclatge és un dels elements fonamentals per la recuperació del medi ambient. Amb el joc com a eina, els alumnes podran aprendre i repassar tot allò que envolta el reciclatge i les famoses tres “R”. Res millor que fer del reciclatge un joc per portar-lo a casa i posar-lo en pràctica amb pares, mares i germans.

EDUCACIÓ INFANTIL

ACTIVITATS

  • Conte: La Martina i els seus amics
CICLE INCIAL, MITÀ I SUPERIOR

ACTIVITATS

  • La volta REciclista

Objectius de la activitat

  • L’objectiu principal d’aquesta és que cada alumne es diverteixi i gaudeixi reciclant veient-ho com un joc i no com a quelcom que no serveix per res.  D’altre banda ens interessa que siguin conscients de l’impacta ambiental que suposa no reciclar i ho puguin transmetre a casa seva per tal de convertir-ho en un hàbit

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

× How can I help you?