Teniu ganes d’aventura? Al nostre parc t’ho passaràs d’allò més bé fent les nostres activitats temàtiques i d’aventura. Els nostres monitors titulats faran que passis un dia inoblidable, mentre els pares esperen en un entorn de somni!


Parc Xarxes

Si sou uns aventurers amb ganes d’enfilar-vos per tot arreu però encar no teniu l’edat per pujar al nostre circuit de ponts i tirolines, no us podeu perdre el circuit de xarxes! Enfilats als arbres podreu sentir l’emoció de les alcades i perdre la por de veure el terra a uns quants metres dels vostres peus!

Amb total seguretat gaudireu d’una activitat per cremar adrenalina!

EDAT MÍNIMA+6anys
DURADA30minuts
GRUP+8persones
PREU8€

Bubbles & Rolls

Zorbing! Bubble games! Big Rolls! Una nova manera de passar-ho bé amb els teus amics i amigues!

Can Juliana us proposa diferents jocs amb les “bubbles”! Poseu-vos dins els inflables i domineu la pista! Sereu capaços de ser els últims que quedis drets al ring? No dubteu més, reuniu un grup d’amics i amigues esbojarrades i veniu a riure com mai als jocs dins les bombolles! Bubble Games!

A més! Podreu probar la nova i divertida proba dels Big Rolls! Uns rotllos gegants només aptes pels més agoserats!

EDAT MÍNIMA+6anys
DURADA1hores
GRUP+8persones
PREU8€

Festes d’Animació

Festa del “Follet”

El follet Trapella ha fet una de les seves i ha escampat totes les pedres màgiques pel bosc. Ara, el follet Rialler està trist perquè totes les plantes i animalons del bosc estan desorientats. Amb l’ajuda de tots hauran de buscar les pedres màgiques, agrupar-les al mig del bosc i cantar la cançó que els retornarà el poder del bosc.

Festa del “Pirata”

“Fa molts i molts anys, quan el riu Ripoll portava tanta aigua que s’hi podia navegar, un vaixell pirata va naufragar a les terres de Can Juliana. Hi anava un capità pirata que va quedar-se sense els seus camarades! Ell creu que van escapar-se perquè volien trobar sense ell… Després de tant de temps, el capità s’ha tornat una mica despistat i necessita l’ajuda d’un grup de nens per econvertir-los en la seva nova tripulació!”.

Festa del “Explorador”

“Hi havia una vegada, un explorador que estava cansat de buscar tresors per tot el món. Només ell coneixia els més gran dels secrets… a Can Juliana hi havia un tresor mai descobert! L’AJUDEM A TROBAR-LO??”
Així comença la història dels exploradors… Amb l’ajuda del protagonista del dia i de tots els seus amics, que es convertiran en autèntics explorador per trobar un tresor. Caminaran pel mig del bosc i es trobaran rastres de senglars, descobriran la cova de l’ós i, el més important, s’ho passaran d’allò més bé i celebraran unes Festes d’aniversari inoblidables! A més, acabaran trobant un tresor amb sorpresa per a tots!

EDAT MÍNIMAde 4 a 8anys
DURADA2,5hores
GRUP+12persones
PREU16€

FORMULARI DE RESERVA

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per formalitzar la reserva.

  SELECCIONA LES ACTIVITATS QUE VULGUEU RESERVAR:
  Activitat nº 1:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 2:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 3:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 4:
  Afegir més activitats
  Activitat nº 5:


  He llegit i accepto la política de privacitat.
  0/5 (0 Reviews)