Diversió asegurada

Inspirada en els programes famosos “Humor amarillo” i “Gladiador americano”. Descobriu a Can Juliana la versió més esbojarrada dels vostres companys i companyes i gaudiu d’una Gimcana Boom a l’aire lliure en un entorn proper i preciós. Només aquells qui tinguin ganes de riure i passar-ho bé seran aptes per aquesta activitat!

Gincama Boom

POSA A PROVA EL TEU ESTAT FÍSIC I GAUDEIX D’UNA GRAN EXPERIÈNCIA AMB ELS TEUS AMICS, COMPANYS O FAMILIARS A LES NOVES INSTAL·LACIONS DE LA GIMCANA BOOM!!!

Si ets dels que t’agrada provar totes les activitats del mercat i sempre ho trobes tot igual, vine i descobreix la NOVA ACTIVITAT que farà que et sentis com un nen amb sabates noves! No ho dubtis més! Reuneix un grupet d’amics i veniu a passar-ho bé rient com mai!

Objectius de la activitat

  • Millorar la confiança.
  • Eliminar l’estres i l’ansietat.
  • Divertirse com mai.
  • Riure
  • Grup minim 8 participants
    22/ per participantMajors de 14 anys

Diverteix-te amb els teus amics o familiars.
empeny el Sumito i enderroca el nostre formulari de reserva.

Les nostres Proves

El joc de la mina

Creua la mina i arriba al final sense que les bombes et toquin. Grans boles contundents t’enviaran de dret a la fossa. Creus que podràs ser el més ràpid?

El toro boig

Agafa’t ben fort a la sella i aguanta com puguis sobre la fera! Ves en compte no sortir volant!

Sumo en boles!

Lluita amb totes les teves forces per aconseguir fe fora del ring als teus oponents. Un combat de sumo dins les boles gegants et farà sentir com una autèntica baldufa!

El Gladiador

Enfronta’t amb el teu contrincant i deixa sortir el gladiador que portes dins teu. Agafa forces i fes caure l’enemic al buit!

Els Sacs traïdors

Creieu que sereu capaços de coordinar-vos per aconseguir arribar a la bandera? Planteu la vostra bandera evitant que us toquin els sacs traïdors i esquivant els projectils enemics.

The Best Hunter

Aconsegueix ser “the best hunter” caçant les boles que volen sobre el teu cap! Sereu l’equip guanyador?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search