Festes d’aniversari

DIFERENTS I INOBLIDABLES

Envoltats  de  natura  i  d’amics ,  vivint  unes  hores  on  l’emoció  de l’Aventura  i el  contacte  amb  la  natura  són l’Essència  de les Festes d’aniversari.

Però ,  sobretot , en els  nens  i  nenes  es  convertiran  en  exploradors , en piratas,  follets  o  Autèntics  aventurers que  Grimpen  pels  arbres  i  desxifren un Laberint  al  mig  del  Bosc  o al camp de  minifootgolf,  fent  una partida amb  els  seus  amics  o  una  divertida  gimcana  on han  de  construir  un castell  mentre  l’altre  grup  ho intenta  derribar  amb  el  tirachinas  gegant.

Les Festes d’aniversari, començen a les 11h . en horari de matí i a les 17h en horari de tarda. Exepte les de paintball (veure pàgina paintball infantil)

Duran  aproximadament  2h  i el  preu  inclou  monitors,  pastís , begudes  i les llaminadures .

Festa de la

GIMCANA TUBBYJUMP

Celebreu el vostre aniversari amb la novetat d’aquesta temporada! Us ho passareu genial tirant-vos pels tobogants gegants i volant ben amunt! Podreu xocar i rodar amb les zorb i els big rolls!!! No us ho perdeu!

Durada aproximada: 2’30 hores

 • Grup mínim: 8 participants
  18/ per participantMajors de 12 anys
   
  • Activitat amb pastís, refresc i gominoles per cada participant

¡¡¡NOVETAT!!!

Festa de la

KARTS + TUBBY SLIDE

Disfruteu com mai anant a tota velocitat per un circuit  de terra amb minibuggys. Sereu capaços d’adelantar als vostres rivals? Segur que si! Després ho podreu comentar tot llençant-vos pel tobogan gegant!

Durada aproximada: 2’30 hores

 • grup mínim 8 participants
  18/ per participantMajors de 7 anys
  • Activitat amb pastís, refresc i gominoles per cada participant

¡¡¡NOVETAT!!!

Festa

AVENTURA

Descobreix l’emoció de caminar i grimpar d’arbre en arbre en un parc de ponts i tirolines, aventura d’alçada! La millor manera de descarregar adrenalina, passar-ho bé i celebrar l’aniversari fent esport, gaudint de la natura i en companyia dels teus amics!

L’activitat inclou: Parc d’aventura + Laberint multijocs

Durada aproximada: 2’30 hores

 • Grup minim 10 participants
  17/ per participantMajors de 8 anys
  opció amb minientrepà + 1€

Festa

PAINTBALL INFANTIL

Gaudeix d’un gran dia jugant al paintball amb els teus amics i amigues. Can Juliana compta amb varis camps on jugareu amb diferents objectius com la bandera, el capità, el castell, “polis” i “cacos”…

Equipació: Casc i armilla de protecció. Marcadora infantil (tipus escopeta retallada).

Durada aproximada: 30 minuts per la festa + el temps triat de Paintball.

Grup minim: 8 participants

 • 1 Hr. PAINTBALL
  18,50/ per participant+ 7 anys
  Boles ilimitades Equipament :
  • casc de protecció
  • armilla antiboles
  • marcadora infantil
  Vàries partides amb diferents objectius INCLOU: PASTÍS + REFRESC + MINIENTREPÀ + "XUXES"
 • 2 Hrs. PAINTBALL
  23per participant / + 7 anys
  Boles ilimitades Equipament :
  • casc de protecció
  • armilla antiboles
  • marcadora infantil
  Vàries partides amb diferents objectius   INCLOU: PASTÍS + REFRESC + MINIENTREPÀ + "XUXES"

Festa gimcana

TIRAXINES GEGANT

Una activitat divertida i diferent! La Gimcana Tiraxines consta de diferents probes i jocs on els participants hauran de treballar en equip per poder guanyar.

Estirant les gomes del Tiraxines gegant hauran de fer punteria per tombar les muralles del castell. Enfilats en uns esquís col·lectius hauran de superar un “slalom”. Dins un sac enorme podran demostrar la seva agilitat saltant tots junts. Col·locant-se un rere l’altre construiran un viaducte ben llarg per transportar pilotes o globus d’aigua. I a més a més superaran totes les proves del Laberint Multijocs! Tot això i molts jocs més és el que els tocarà fer en aquesta festa abans de poder seure a menjar el pastís!

Durada aproximada: 2’30 hores

 • grup mínim 10 infants
  16/ per infantMajors de 7 anys
  INCLOU: ACTIVITAT + PASTÍS + REFRESC + "XUXES"

Festa del

“FOLLET”

El follet Trapella ha fet una de les seves i ha escampat totes les pedres màgiques pel bosc. Ara, el follet Rialler està trist perquè totes les plantes i animalons del bosc estan desorientats, doncs les pedres màgiques són les que tenen el poder de fer créixer els arbres i les plantes i de fer jugar tots els habitants del bosc. Amb l’ajuda de tots els nens i nenes hauran de buscar les pedres màgiques, agrupar-les al mig del bosc i cantar la cançó que els retornarà el poder del bosc.

Durada aproximada: 2’30 hores

 • Grup minim 12 infants
  16/ per infantEdat recomanada: 4 a 5 anys

Festa del

“PIRATA”

“Fa molts i molts anys, quan el riu Ripoll portava tanta aigua que s’hi podia navegar, un vaixell pirata va naufragar a les terres de Can Juliana. Hi anava un capità pirata que no sap com va quedar-se sense els seus camarades! Ell creu que van escapar-se perquè sabien que hi havia un tresor per aquestes contrades i el volien trobar sense ell… Després de tant de temps, el capità s’ha tornat una mica despistat i per això necessita l’ajuda d’un grup de nens per ensenyar-los i convertir-los en la seva nova tripulació!”.

Durada aproximada: 2’30 hores

 • Grup minim 10 infants
  16/ per infantEdat recomanada: 5 a 7 anys

Festa del

“EXPLORADOR”

“Hi havia una vegada, un explorador que estava cansat de buscar tresors per tot el món. Només ell coneixia els més gran dels secrets… a Can Juliana hi havia un  tresor mai descobert! L’AJUDEM A TROBAR-LO??”

Així comença la història dels exploradors… Amb l’ajuda del protagonista del dia i de tots els seus amics i companys, que es convertiran en autèntics explorador, acompanyaran l’explorador per trobar un tresor. Caminaran pel mig del bosc i es trobaran rastres de senglars, descobriran la cova de l’ós i, el més important, s’ho passaran d’allò més bé i celebraran unes Festes d’aniversari inoblidables! A més, acabaran trobant un tresor amb sorpresa per a tots!

Durada aproximada: 2’30 hores

 • Grup minim 10 infants
  16/ per infantEdat recomanada: 5 a 7 anys
Contacti amb nosaltres

No estem en aquest moment. Però podeu enviar-nos un correu electrònic i us tornarem a enviar, tan aviat com sigui possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search