Un parc per totes les edats

AVENTURES INOVIDABLES

Gaudiu d’una activitat d’aventura en plena natura a l’ombra de pins i alzines fent de la vostra estada a Can Juliana una aventura inoblidable! El nostre parc d’aventura està composat per una vintena de plataformes agafades als arbres. Entre plataformes podreu gaudir i experimentar diferents sensacions per superar una gran varietat de ponts i tirolines. El parc compte amb dos nivells d’alçada els quals es podreu fer junts o separats. Passareu d’un costat a l’altre del bosc fent lliscar la vostra politja sobre les tirolines i també us trobareu una gran diversitat de ponts a superar ponts de mico, gronxadors, passarel·les, trapezis, pont balancí, troncs oscil·lants… són algunes de les proves que us faran posar a proba l’equilibri. Un parc per a totes les edats on petits i grans podreu divertir-vos sense tocar de peus a terra! No us ho podeu perdre!

PARC D’AVENTURA

El nostre parc d’aventura,  és un espai lúdic-esportiu al mig de la natura, envoltat d’alzines i pins. On hi trobaràs més de 20 activitats suspeses als arbres com ponts de mico, gronxadors, passarel·les, trapezis, pont balancí, troncs oscil·lants… És ideal per gaudir en família, amics, l’escola, comiats de solter o amb la teva empresa. Hi ha circuits de diferents nivells.

Durada aproximada: 1’30 hores

 • Grup minim 8 participants
  12/ per participantMajors de 8 anys

Festa

AVENTURA

Descobreix l’emoció de caminar i grimpar d’arbre en arbre en un parc de ponts i tirolines, aventura d’alçada! La millor manera de descarregar adrenalina, passar-ho bé i celebrar l’aniversari fent esport, gaudint de la natura i en companyia dels teus amics!

L’activitat inclou: Parc d’aventura + Laberint multijocs

Durada aproximada: 2’30 hores

 • Grup minim 10 participants
  17/ per participantMajors de 8 anys
  opció amb minientrepà + 1€

LABERINT

Durant la història tots els laberints han sigut un gran repte per aquells qui hi entraven. Reproduint a petita escala aquest concepte hem construït un espai en mig del bosc on els participants hauran de trobar diferents proves repartides pel laberint i superar-les en un ordre prèviament establert sense perdre el fil. Un cop totes les proves superades hauran de trobar la sortida per finalitzar l’activitat. Creieu que podreu superar el repte?

Durada aproximada: 1’30 hores

 • Grup minim 8 persones
  9/ per participantMajors de 8 anys
Contacti amb nosaltres

No estem en aquest moment. Però podeu enviar-nos un correu electrònic i us tornarem a enviar, tan aviat com sigui possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search