Un parc per totes les edats

AVENTURES INOVIDABLES

Gaudiu d’una activitat d’aventura en plena natura a l’ombra de pins i alzines fent de la vostra estada a Can Juliana una aventura inoblidable! El nostre parc d’aventura està composat per una vintena de plataformes agafades als arbres. Entre plataformes podreu gaudir i experimentar diferents sensacions per superar una gran varietat de ponts i tirolines. El parc compte amb dos nivells d’alçada els quals es podreu fer junts o separats. Passareu d’un costat a l’altre del bosc fent lliscar la vostra politja sobre les tirolines i també us trobareu una gran diversitat de ponts a superar ponts de mico, gronxadors, passarel·les, trapezis, pont balancí, troncs oscil·lants… són algunes de les proves que us faran posar a proba l’equilibri. Un parc per a totes les edats on petits i grans podreu divertir-vos sense tocar de peus a terra! No us ho podeu perdre!

PARC D’AVENTURA

El nostre parc d’aventura,  és un espai lúdic-esportiu al mig de la natura, envoltat d’alzines i pins. On hi trobaràs més de 20 activitats suspeses als arbres com ponts de mico, gronxadors, passarel·les, trapezis, pont balancí, troncs oscil·lants… És ideal per gaudir en família, amics, l’escola, comiats de solter o amb la teva empresa. Hi ha circuits de diferents nivells.

Durada aproximada: 1’30 hores

PARC DE TIROLINES
10 €
PER PARTICIPANT
Circuit amb 20 plataformes alçades entre els arbres.
RESERVA ARA

Festa

AVENTURA

Descobreix l’emoció de caminar i grimpar d’arbre en arbre en un parc de ponts i tirolines, aventura d’alçada! La millor manera de descarregar adrenalina, passar-ho bé i celebrar l’aniversari fent esport, gaudint de la natura i en companyia dels teus amics!

L’activitat inclou: Parc d’aventura + Laberint multijocs

Durada aproximada: 2’30 hores

FESTA AVENTURA
A partir de 8 anys
17 €
PER PARTICIPANT
Grup mínim 10 participants, Durada aproximada de l'activitar 2 hores + 30 minuts de "festa". Inclou: pastís, refresc/suc, i "xuxes"
RESERVA JA!